Tomb blade vs Wraith!

641f7955-79c8-467c-8ac0-60006d627541.jpgHar hatt denne tomb bladen liggende på pulten ferdig kuttet fra sprue i over 2 uker. Motvilje mot å bygge warhammer har jeg sjelden, men akkurat dette kittet er jeg ikke fan av!

Det har faktisk tatt 2 dager bare å bygge den, da jeg ikke orker å herje med tesla guns, “vingene” og shield vanes. Men straks den var ferdig strak jeg min hånd mot en uåpnet boks med wraiths… og da var rundt 50% bygget. Lett som en lek!

Synd de ikke er OP lenger 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s